Koninklijk Paar en prinsessen Amalia en Alexia dansen met hockeysters | De Oranjes

zaterdag 27 juli 2024

Koninklijk Paar en prinsessen Amalia en Alexia dansen met hockeysters

Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Amalia en Prinses Alexia bezochten vanochtend het Olympisch dorp en daar werd flink gefeest!
De dochters van het koningspaar ontbraken bij de opening, al kregen ze via videobellen met Máxima, wel het een en ander van het spektakel mee. Vanochtend bezochten de koning en koningin met twee van hun dochters het olympisch dorp, daar was een ontmoeting met de hockeysters. Op het 'sportlied' 'van links naar rechts' dansten de hockeyvrouwen samen met het Koninklijk gezelschap op straat. Aansluitend bezochten Willem-Alexander, Máxima, Amalia en Alexia ook nog een hockeywedstrijd van de mannen. De prinsessen hebben zelf ook jaren gehockeyd, net als Ariane die deze Olympische Spelen moet missen. Zij geniet elders van nog wat vakantieweken tot haar tweede jaar op de Italiaanse school weer van start gaat.

1 opmerking:

  1. Geweldig leuk dat gehost en de aanwezigheid bij de Olympische Spelen. Maar ik blijf het jammer vinden dat ze hun gezicht niet hebben laten zien bij de voetbalwedstrijden tijdens het EK.

    BeantwoordenVerwijderen